• info@seoportals.com
  • 0546 277 0303

HABER DETAYI

Ocak 4, 2021 10:08 am

MARKETİM BARTIN’DA 5 ŞUBESİ İLE HİZMET VERİYOR

BARTIN marketleri içerisinde yer alan marketim (gökbayrak pazarlama) Bartın bölgesişnde yer alan 5 market şubesi ile hizmet vermeye devam ediyor. 1 tanesi sezonluk olarak inkum sahilde faaliyet gösteren marketim şubeleri bartın marketim bulvar şube bartın marketim çarşı şube  bartın marketim toki şube ve bartın marketim eğitim şube olarak tüm Bartın halkına hizmet vermeye devam etmektedir.

40 seneye yakın köklü bir geçmişi olan bartın marketlerinden MARKETİM, daima kalitenin ve halka uygun fiyatların sunulması gerektiği mottosunu kullanarak iş disiplinini de buna göre belirlemektedir.

Son dönemlerde yaşanmakta olan Covid-19 salgını elbette ki Bartın bölgesinde de görülmekte. Bu sebeple Marketim işletmesi, halkın sağlığını ve rahatlığını düşünmek birincil öncelik haline gelmiş durumdadır şeklinde belirtmekte. Bu amaçla mağazadan alışveriş yapmanın yanı sıra whatsapp sipariş hattı üzerinden ve MARUL.COM market sipariş uygulaması üzerinden tüm müşterilerin rahatlıkla sipariş verebileceği bir platform oluşturulduğu müşterilerin siparişlerini gönül rahatlığıyla buralardan verebileceklerini belirtmekteler.

Sağlık her şeyden önce gelir diyen Marketim işletmesi Bartın marketleri içerisinde kendi yerel marketlerini kullanan kullanmayan tüm Bartın halkına sağlıklı ve huzur dolu bir yıl diliyor.

bartın marketler
bartın marketim
bartın online sipariş
market siparişi
bartın market siparişi
marul.com
marketim sucuk

Firma Bilgileri

Marketim Bartın
0 (378) 227 5666 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.